Hem Om företaget Fågelsäkring Bygg & fastighet Höghöjdsarbete Kontakta oss

Detta är EA Fågelsäkring AB

EA Fågelsäkring AB är specialister på fågelsäkring, bygg och höghöjdsarbete. Vi har många års erfarenhet inom dessa områden vilket borgar för kvalitet. Vi ställer höga krav på oss själva i allt vi gör och vår fågelsäkring utgör inget undantag.

Vi är erfarna installatörer med fullt fokus på alla de problemställningar vi ställs inför. Du kan tryggt kontakta oss för ett förutsättningslöst besök där vi på plats, tillsammans med dig, kan enas om en optimal lösning på dina önskemål, oavsett om det gäller fågelsäkring, bygg, fastighetsservice eller höghöjdsarbete.

  • Gällande fågelsäkring arbetar vi på ett professionellt sätt både gällande akuta insatser och mer långsiktiga planerade insatser. Vi kan bli din partner inom fågelsäkring och vi har de certifikat och intyg som krävs.

  • Inom bygg och snickeri utför vi allt från rivning till byggnation av kompletta hus. Kontakta oss om du behöver hjälp att bygga en ny altan eller sätta in nya energieffektiva fönster.

  • Kontakta oss för höghöjdsarbete vi utför allting med största säkerhetstänk och har alla utbildningar och försäkringar som behövs. Vi kommer åt platser på hög höjd som annars hade varit omöjliga att nå på traditionell väg med liftar etc.

  • Se våra projekt här här samlar vi våra pågende och avslutade projekt tillsammans med bilder.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss för offertförfrågan, rådgivning eller bokning av besök.